ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/3/19

Δωρεά υπολογιστών από το σύλλογο «ΦΙΛΟΣ» – Θα επωφεληθούν σχολεία, υπηρεσίες και το ΕΚΑΒ ΚαβάλαςΠαρασκευή, 29 Μαρτίου 2019
EKABNews

Δωρεά υπολογιστών από το σύλλογο «ΦΙΛΟΣ» – Θα επωφεληθούν σχολεία, υπηρεσίες και το ΕΚΑΒ
proininews.gr

Στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου Καβάλας χθες το μεσημέρι ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης παρουσίασε ενδιαφέρον, καθώς για μία ακόμη φορά η Νυρεμβέργη συμπαρίσταται στο Δήμο Καβάλας μέσω του συλλόγου των Ελλήνων – Καβαλιωτών «ΦΙΛΟΣ». Ειδικότερα το έγγραφο του συλλόγου «ΦΙΛΟΣ» απευθύνεται στο Δήμο Καβάλας και αφορά στη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών και οθονών. Θα δωρηθούν στο Δήμο Καβάλας σαράντα ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εννέα οθόνες. Το τεχνικό υλικό θα μεταφερθεί προκειμένου να τοποθετηθεί και να λειτουργήσει σε σχολικές μονάδες και δημοτικές υπηρεσίες, ενώ σύμφωνα με την ίδια απόφαση δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα προωθηθούν προς χρήση στο τοπικό ΕΚΑΒ.  (φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: proininews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews