ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/3/19

Λακωνία: Εφιαλτική διακομιδή ηλικιωμένης – Το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Κυθήρων σταμάτησε σε ποτάμιΠέμπτη, 14 Μαρτίου 2019
EKABNews

Λακωνία: Εφιαλτική διακομιδή ηλικιωμένης – Το ασθενοφόρο σταμάτησε σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)
flynews.gr

Αποκλειστικό FLY

Σύμφωνα με πληροφορίες του FLY, πριν από λίγα λεπτά, περίπου στις 19:00, ασθενοφόρο το οποίο είχε ξεκινήσει από τα Κύθηρα κατευθυνόμενο προς τη Σπάρτη με σκοπό τη διακομιδή ηλικιωμένης στο Νοσοκομείο Λακωνίας, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στην όχθη του Βασιλοπόταμου, λίγο έξω από τη Σκάλα Λακωνίας του δήμου Ευρώτα (για λίγα μέτρα θα έπεφτε στο νερό με ότι αυτό συνεπάγεται). Στο σημείο έφτασε άμεσα η τροχαία ενώ λίγο αργότερα ένα δεύτερο ασθενοφόρο ανέλαβε να μεταφέρει την άτυχη ασθενή, ηλικιωμένη στο νοσοκομείο. Η κυκλοφορία για λίγα λεπτά διεκόπη.

Δείτε το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό του Flynews

Πηγή: flynews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews