ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/3/19

ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφετολογικές προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ (Πρόγραμμα PHILOS)Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019
EKABNews
ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ προκήρυξε 1.575 θέσεις εργασίας με 18μηνες Συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου με το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΣ» για την κάλυψη των προσφυγικών αναγκών σε Υγειονομικές Μονάδες και άλλες Υπηρεσίες.
Προκηρύχτηκαν Διοικητικοί Υπάλληλοι, Επαγγελματίες Υγείας, Πληρώματα ασθενοφόρων, Μεταφραστές κα. Οι υποψήφιοι υπέβαλλαν τα δικαιολογητικά στο ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα σε κόλλα αναφοράς Α4 επισήμαναν εγγράφως με τη σειρά τα δικαιολογητικά που υπέβαλλαν.
Η επεξεργασία των αιτήσεων των υποψηφίων έγινε από Επιτροπή που διορίστηκε από την Διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Εκδόθηκαν οι προσωρινοί πίνακες και αρκετοί υποψήφιοι καταγγέλλουν ότι δεν υπολογίστηκαν τα μόρια με βάση τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν. Εξαιτίας αυτού καταγγέλλουν ότι βρίσκονται εκτός του προσωρινού καταλόγου επιτυχόντων του διαγωνισμού. Απευθύνθηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και η απάντηση που πήραν ήταν σε μία κόλλα Α4 να εγγράψουν την ένστασή τους και με παράβολο 20€ να την αποστείλουν στο ΑΣΕΠ.
Πολλοί υποψήφιοι θεώρησαν μάταιη αυτή τη διαδικασία ενστάσεων.
Ζητάμε εάν η Κυβέρνηση εννοεί όσα λέει για αξιοκρατία των προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ακυρώσει τον προσωρινό κατάλογο επιτυχόντων και η επεξεργασία των αιτήσεων να γίνει από την Ανεξάρτητη Αρχή του ΑΣΕΠ.ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews