ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/4/19

Συμβαίνει και στην Αγγλία: Ποδοσφαιριστής στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα περίμενε 2,5 ώρες ασθενοφόρο!Δευτέρα,8 Απριλίου 2019
EKABNews

Ποδοσφαιριστής στα ερασιτεχνικά της Αγγλίας περίμενε 2,5 ώρες ασθενοφόρο!
gazzetta.gr

Ένας τραυματισμός στον ώμο έγινε αφορμή να εκτεθεί η λειτουργία των ερασιτεχνικών στρωμάτων του αγγλικού ποδοσφαίρου αλλά και η αδιανόητη καθυστέρηση παροχής βοήθειας από γιατρούς, με παρουσία ασθενοφόρου...

Το περιστατικό ντροπής σημειώθηκε στο ματς της Truro City απέναντι στους Concord Rangers για το National League South.

Ο Μάικλ Χερβ, παίκτης της Truro, τραυματίστηκε στον ώμο, όμως, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο. Μόνο που αυτό που συνέβη, δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς, αφού χρειάστηκε ο παίκτης και οι ομάδες να περιμένουν 2,5 ώρες για να φτάσει το ασθενοφόρο στο γήπεδο!

Μάλιστα, από την South Western Ambulance Service, ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν βάσει χρονοδιαγράμματος και πως η άφιξη του ασθενοφόρου ήταν... εντός της εκτιμώμενης ώρας, για να μεταφερθεί ο παίκτης στο Royal Cornwall Hospital.

Όσο για το παιχνίδι, από τη στιγμή που ο τραυματισμένος ποδοσφαιριστής παρέμενε στον αγωνιστικό χώρο, διεκόπη οριστικά λόγω της αναμονής!

Πηγή: gazzetta.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews