ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/4/19

Συνάντηση του Νικόλα Κάτσιου με τον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒΣάββατο, 20 Απριλίου 2019
EKABNews

Συνάντηση του Νικόλα Κάτσιου με τον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ
paramythia-online.gr

Για την υποστελέχωση του Τομέα του ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά

Την ανάγκη άμεσης ενίσχυσης του Τομέα ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά με διασώστες, πληρώματα και οχήματα ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στο δήμο Σουλίου και να αναβαθμιστούν ποιοτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της περιοχής, ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» Νικόλας Κάτσιος από τον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ, κ. Βασίλειο Παπαδιώτη.

Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Ν. Κάτσιος στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΕΚΑΒ στα Ιωάννινα, έθεσε στον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Τομέα του ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά και ζήτησε άμεσα να υπάρξει ενίσχυση με προσωπικό και ασθενοφόρα.

«Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των μόλις τεσσάρων εργαζομένων που εργάζονται στο Τομέα του ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά, δεν μπορούν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στο δήμο Σουλίου με αποτέλεσμα να υπάρχουν σοβαρά κενά στις βάρδιες, που δεν αποκλείεται να στοιχίσουν ακόμη και ανθρώπινες ζωές» υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου.

Ενόψει της θερινής περιόδου και της αύξησης της επισκεψιμότητας στα χωριά της Παραμυθιάς, του Αχέροντα και του Σουλίου ο Ν. Κάτσιος ζήτησε να υπάρξει ένας επανασχεδιασμός της επιχειρησιακής λειτουργίας του Τομέα του ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά και να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό και οχήματα για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες. Ταυτόχρονα, ευχαρίστησε τον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ για το ενδιαφέρον του για την επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων.

«Η υποστελέχωση του Τομέα του ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά θέτει σε κίνδυνο την υγεία των συνδημοτών μας, των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή και υποβαθμίζει σε τουριστικό επίπεδο την εικόνα του δήμου μας. Δεν γίνεται σήμερα να υπηρετούν μόνο τέσσερις διασώστες, όταν για την απρόσκοπτη λειτουργία του ΕΚΑΒ απαιτείται τουλάχιστον διπλάσιος αριθμός εργαζομένων!» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου, ο οποίος δεσμεύτηκε αμέσως μετά τις εκλογές να αναλάβει πρωτοβουλία επίλυσης του προβλήματος με όλους τους συναρμόδιους φορείς, με στόχο να γίνει πράξη η ολοκληρωμένη 24ωρη κάλυψη επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στο δήμο Σουλίου.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews