ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/4/19

Αλεξανδρούπολη: Ασθενοφόρο μπλοκαρισμένο στην παραλιακή – Που να έρθει καλοκαίρι τι έχει να γίνει!, Βίντεο
Μ. Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019
EKABNews

ΒΙΝΤΕΟ: Ασθενοφόρο μπλοκαρισμένο στην παραλιακή – Που να έρθει καλοκαίρι τι έχει να γίνει!!!
evros-news.gr

Μπλοκαρισμένο επί κάποια λεπτά σε μποτιλιάρισμα στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, βρισκόταν χθες το πρωί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πίσω από μια νταλίκα η οποία επίσης είχε ακινητοποιηθεί από προπορευόμενα αυτοκίνητα.

Όλα αυτά στην περιοχή του Φάρου και της οδού Κύπρου, όπου οι οδηγοί περίμεναν κάποια λεπτά να αρχίσει η… ροή των άλλων οχημάτων για να απεγκλωβιστούν. Ο οδηγός της νταλίκας ήθελε να κατευθυνθεί στο λιμάνι, αλλά αναγκάστηκε να περιμένει μέχρι να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Απ’ το γεγονός ότι το ασθενοφόρο δεν ενεργοποίησε την σειρήνα έκτακτης ανάγκης, συμπεραίνουμε ότι δεν μετέφερε κάποιο πολύ σοβαρό περιστατικό, αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο, ακόμα και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πάλι δεν θα μπορούσε να κινηθεί.

Κι όλα αυτά συνέβησαν τώρα που είναι ακόμα άνοιξη. Σκεφθείτε τι έχει να συμβεί το καλοκαίρι, που αυξάνεται η κίνηση από την παρουσία τουριστών ή γενικότερα επισκεπτών στην πόλη και ιδιαίτερα στην παραλιακή οδό. Με τόσες πεζοδρομήσεις που έγιναν ή σχεδιάζονται να ισχύσουν και με τα άλλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πολυδιαφημισμένη ανάπλαση της παραλιακής πλευράς, το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αλεξανδρούπολης γίνεται όλο και εντονότερο.


Αλεξανδρούπολη: Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή
Evros-news.gr

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απρ 2019

Αυτά προφανώς όμως δεν ενδιαφέρουν την δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη, που επιμένει είτε να αγνοεί τον κόσμο που διαμαρτύρεται εκφράζοντας αντιρρήσεις για τις παρεμβάσεις, είτε να εφαρμόζει την κυκλοφοριακή μελέτη κατά το δοκούν.

Πηγή: evros-news.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews