ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/4/19

Άσκηση της Πυροσβεστικής με την συμμετοχή του ΕΚΑΒ στην ΧαλκίδαΤετάρτη, 10 Απριλίου 2019
EKABNews

Δοκίμασαν τις δυνάμεις τους με την διαρροή υγραερίου σε βυτιοφόρο και τον τραυματισμό του οδηγού
tvstar.gr

Ιωάννα Καραγιάννη

Τις ικανότητές τους στην άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών απέδειξαν για άλλη μια φορά οι Πυροσβέστες της Χαλκίδας.

Ένας κακός χειρισμός του οδηγού του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε στη βάνα πλήρωσης L.P.G με αποτέλεσμα την καταστροφή αυτής, τη διαρροή υγραερίου και με συνδυασμό σπινθήρα την πρόκληση πυρκαγιάς κινητοποίησε άμεσα τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας.

Στις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις υγραερίου της «TRIGON GAS» στη περιοχή Ριτσώνας χτυπά συναγερμός και ο υπεύθυνος ασφαλείας του εργοστασίου μαζί με την ομάδα πυροπροστασίας βάζει σε ενέργεια το σύστημα πυρόσβεσης. Εν τω μεταξύ ο οδηγός έχει χάσει τις αισθήσεις του από χτύπημα στο κεφάλι. Η Π.Υ. Χαλκίδας μεταβαίνει στο συμβάν και ζητά την συνδρομή της Π.Υ.Οινοφύτων. Η επιχείρηση συνεχίζεται γρήγορα και μεθοδικά, ώστε η φωτιά να κατασβεστεί χωρίς να εξαπλωθεί από το σημείο που εκδηλώθηκε αλλά και ο τραυματισμένος οδηγός να μεταφερθεί με ασφάλεια μέχρι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όλα αυτά σχεδιάστηκαν και έγιναν πράξη ώστε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χαλκίδας να δοκιμάσει τις δυνάμεις της.

Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της ετήσιας άσκησης την οποία παρακολούθησε ο Διοικητής της Περιφέρειας Στερεάς, Βαγγέλης Παλιός.

Άσκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας 2019
Star Kentrikis ElladasΠηγή: tvstar.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews