ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/4/19

ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής Νοσοκομείου και Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, Υποψήφιοι με τον Σύριζα στις εκλογές. Άξιος ο μισθός τους!!!
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019
EKABNews
Διοικητής Νοσοκομείου και Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ
Υποψήφιοι με τον Σύριζα στις εκλογές.
Άξιος ο μισθός τους!!!

Διοικητής Νοσοκομείου και Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, εισέρχονται στο στίβο της Πολιτικής, χρησιμοποιώντας τη θέση που κατέχουν.
Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι, στελέχη που έχουν διορισθεί να διοικήσουν φορείς του Δημοσίου να κάνουν ψηφοθηρία στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές χρησιμοποιώντας τις θέσεις που κατέχουν.
Φαίνεται ο διορισμός τους αφορούσε και το Κράτος και τον Σύριζα.
Ο Διπλοθεσίτης Διοικητής των Νοσοκομείων Νίκαιας και Ερυθρός κος Γεωργόπουλος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Χαϊδάρι με την παράταξη του Σύριζα.
Ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό της κας Δούρου.
Θυμίζουμε ότι ο Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Μυλωνάς όπως και ο τότε Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, έλειπαν τις ώρες της τραγωδίας στο ΜΑΤΙ, παρ’ ότι ένας εκ των δύο θα έπρεπε να ήταν παρόν και στο Συντονιστικό. Όταν επέστρεψε ο Αντιπρόεδρος μετά τα μεσάνυκτα έπαιζε κρυφτούλι μαζί με τον Πολάκη για τους νεκρούς.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr

ΠΟΕΔΗΝ: Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ ο «διπλοθεσίτης» διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ

ΠΟΕΔΗΝ: Διοικητής νοσοκομείου και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ! «Άξιος ο μισθός τους»


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. Σιγά το αδίκημα. Εδώ έχει διαλύσει το σύμπαν. Μακάρι να έβγαινε και περιφερειακός σύμβουλος αν είναι να γλιτώσει το ΕΚΑΒ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά δυστυχώς ειναι τα αποτελέσματα για όποιον ειναι κλεισμένος σε ενα γραφείο με τέσσερις τοίχους και πέρνει αποφάσεις δια συλλογισμού με τα κάδρα...Αντε βρε σου ευχόμαστε και ΜΕΝΤΟΡΑΣ τωρα στη Περιφέρεια για τα αντιπλημμυρικά έργα κυρίως που γνωρίζει άπταιστα το κομμάτι της διάσωσης, οχι για κανενα άλλο λόγο,προς Θεού!!!!!!Ρόδι να πάρεις μονο για το γούρι ...και μάτι για ξεμάτιασμα....

   Διαγραφή
 2. Εξυπηρέτηση του κάνανε με την καταγγελία αυτή. Έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του. Ποιος θα το ήξερε ότι είναι υποψήφιος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews