ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/4/19

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου & Νηπιαγωγείου Βουνοπλαγιάς Ιωαννίνων
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019
EKABNews

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε 30 μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βουνοπλαγιάς Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε  στις 12 Απριλίου 2019 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βουνοπλαγιάς Ιωαννίνων από διασώστες του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων.
Το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε αφορούσε θέματα  υποστήριξης των  λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, τη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, την αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή  Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά  περιστατικά.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκε στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews