ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/4/19

Ευχαριστήριο προς το προσωπικό του Νοσοκομείου και το ΕΚΑΒ Τρικάλων
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019
EKABNews

Ευχαριστήριο προς το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
trikalaola.gr

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τόσο το ΕΚΑΒ όσο και το προσωπικό του ΓΝΤ γιατί απέδειξαν ότι εδώ στα Τρικαλα μπορούμε να σώζουμε ζωές με την εμπειρία,το αίσθημα ευθύνης αλλά και την ανθρωπιά που έχουν όλοι !
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 17/4/2019, σε ένα άκρως επικίνδυνο για τη ζωή του πατέρα μου πρόβλημα υγείας, το ΕΚΑΒ κατέφθασε σε χρόνο ρεκόρ και τον μετέφερε στο ΓΝΤ όπου χωρίς καθυστερήσεις τέθηκε η διάγνωση και αντιμετωπίσθηκε! Θερμά ευχαριστήρια στο ΕΚΑΒ και στους διασώστες του, στους Παθολόγους κα Τσιτσια Μαρία και κ. Καλαντζή Δημήτριο, σε όλους του Ακτινολόγους που ανακάλυψαν το πρόβλημα, και στο χειρουργικό team, κ. Παπαγορα Δημήτριο και κ. Παναγιωτου Δημήτριο και τον αναισθησιολόγο κ. Κεσσογλου Κωνσταντίνο, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το χειρουργείο και είναι ακόμα ζωντανός!
Την Αιματολόγο του νοσοκομείου κ.Γατσα Ελένη που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα τού και, τέλος όλο το προσωπικό της ΜΕΘ που καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες για να μείνει κοντά μας!
Σας ευχαριστώ θερμά, καλό Πάσχα και να είστε όλοι καλά και να συνεχίζετε το έργο σας!!!
Μπαλια Ιωάννα


Πηγή: trikalaola.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews