ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/4/19

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά το ΕΚΑΒΤετάρτη, 3 Απριλίου 2019
EKABNews

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά το ΕΚΑΒ
paokvoice.com

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η «Ημερίδα Πρώτων Βοηθειών σε Αθλητικούς Χώρους» τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 στο PAOK Sports Arena, η οποία διοργανώθηκε από τον ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.
Στην Ημερίδα συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του Α.Σ. ΠΑΟΚ, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη, το πώς να σώζουν μία ζωή, μαθαίνοντας τόσο ΚΑΡΠΑ όσο και τη χρήση απινιδωτή.

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί την εταιρία «Νοσοκόμα στο Σπίτι», για τη συμβολή της στον εξοπλισμό του Γηπέδου της Τούμπας και του PAOK Sports Arena με απινιδωτές.

Ακολούθησε το PAOKVoice στο Facebook

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, με αφορμή την παρουσία όλων των προπονητών, βραβεύθηκαν οι προπονητές του τμήματος Πάλης Δημήτρης Τσεκερίδης και Γιάννης Σισμανίδης για την προσφορά τους στο Σύλλογο.

Τη βράβευση του προπονητή Δημήτρη Τσεκερίδη πραγματοποίησε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νίκος Σταυρόπουλος και τη βράβευση του Γιάννη Σισμανίδη ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής, εκπρόσωπος του επίσημου υποστηρικτή της εκδήλωσης «Νοσοκόμα στο Σπίτι».

Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά το ΕΚΑΒ, για την παρουσία του και την εκμάθηση πρώτων βοηθειών στους προπονητές, καθώς και την εταιρία «Νοσοκόμα στο Σπίτι».

Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διοργάνωση της Ημερίδας!

Δημοσιεύτηκε 2/4/2019

Πηγή: paokvoice.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews