ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/4/19

Κέρκυρα: Το ΕΚΑΒ τοποθέτησε απινιδωτή στην πλατεία Ανουντσιάτα, Βίντεο


Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019
EKABNews

Κέρκυρα | Το ΕΚΑΒ τοποθέτησε απινιδωτή στην πλατεία Ανουντσιάτα (photos-video)
startmediacorfu.gr

Έναν απινιδωτή τοποθέτησε στην πλατεία της Ανουντσιάτα στο κέντρο της πόλης μας το ΕΚΑΒ . Ο απινιδωτής τοποθετήθηκε στην είσοδο τραπεζικού καταστήματος (Εθνική τράπεζα)  για να προστατεύεται από τα καιρικά φαινόμενα και το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Τι είναι ο απινιδωτής:

Ο απινιδωτής είναι ιατρική συσκευή για την διακοπή της επικίνδυνης αρρυθμίας της καρδιάς. Χρησιμοποιείται στις μονάδες εντατικής θεραπείας, στα χειρουργεία, σε οχήματα υπηρεσίας διάσωσης. Απινιδωτές απλής χρήσης βρίσκονται εγκαταστημένοι και σε δημόσια κτίρια όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς, αεροδρόμια, καταστήματα τραπεζών, εστιατόρια, γήπεδα και άλλους χώρους για χρήση από μη επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης.

Δείτε το video:

AΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΟΥΝΤΣΙΑΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΕΚΑΒ
Start tv Kerkira
Δημοσιεύτηκε στις 16 Απρ 2019About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews