ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/19

Παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ Σερρών το ασθενοφόρο που ανακατασκευάστηκε από τη ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.



Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019
EKABNews

Παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ Σερρών το ασθενοφόρο που ανακατασκευάστηκε από τη ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.
epiloges.tv

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Σερρών που ανέλαβε η ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.. Το αυτοκίνητο δόθηκε σε κυκλοφορία και πλέον ενισχύει τον στόλο του ΕΚΑΒ, στην προσπάθεια που καταβάλλει για άμεση προνοσοκομειακή φροντίδα.

Σε ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.» και του ομίλου ΙΤΑ, Αντώνη Γερασίμου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας, Ιωάννη Μυλωνάκη, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης ΕΚΑΒ Καβάλας, Θωμάς Αγγελόπουλος αναφέρει:

Αξιότιμοι κύριοι,

διά της παρούσης θα ήθελα να σάς εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την ευγενική σας πρόθεση και χειρονομία να αναλάβετε, κατόπιν της άψογης συνεργασίας σας με τον Υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Σερρών, κου Γεροτζιάφα Θωμά, την πλήρη ανακατασκευή του ασθενοφόρου οχήματος ΚΗΗ 8515 της Υπηρεσίας μας, ενισχύοντάς μας, έτσι, στην αύξηση της δυναμικής του Ε.Κ.Α.Β., προκειμένου να βελτιώσουμε την αδιάλειπτη προσφορά προνοσοκομειακής φροντίδας στην πολιτεία.
Ας σταθεί η οικονομική σας χορηγία παράδειγμα προς μίμηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας ως αρωγός και καταλύτης για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Από την πλευρά της «ΘΕΡΜΗ Σερρών Α.Ε.», ο κ. Μυλωνάκης τόνισε πως «αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρία, η στήριξη των δομών που προσφέρουν κοινωνικό έργο».

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης, είμαστε σε συνεχή επαφή με τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ, όπως και με άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν στον τόπο, προκειμένου να συνδράμουμε όπου μπορούμε», πρόσθεσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

Πηγή: epiloges.tv




About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews