ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/4/19

Συνάντηση του Σωματείου Πιερίας με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ-Ενημέρωση Μελών
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019
EKABNews


Την Δευτέρα 15/04/2019 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. Του Σωματείου μας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Τζανετή Παναγιώτη, στα γραφεία της κεντρικής υπηρεσίας στην Αθήνα, με σκοπό την ενημέρωση του για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας μας.
Αρχικά αναλύσαμε το μείζον πρόβλημα της ακαταλληλότητας του απαρχαιωμένου στόλου των οχημάτων ασθενοφόρων που διαθέτει το ΕΚΑΒ Πιερίας και την αναγκαιότητα αντικατάστασής του. Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα ενισχυθούμε με τρία οχήματα ώστε να μειωθεί το πρόβλημα εν όψη και της καλοκαιρινής περιόδου και ότι ο τομέας μας θα ενισχυθεί κατά προτεραιότητα με νέα ασθενοφόρα από τον διαγωνισμό που ήδη είναι σε εξέλιξη. Επίσης ήταν θετικός ώστε να βρεθεί λύση για την καθαριότητα απολύμανση των ασθενοφόρων.
Επίσης αναφορά έγινε για το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΚΑΒ Πιερίας και τις ανάγκες για την ευρύτερη στελέχωση του. Δέσμευση του προέδρου η ενίσχυση του τομέα με επικουρικό προσωπικό και ένταξη του ΕΚΑΒ Πιερίας στο πρόγραμμα απασχόλησης αδειούχων την καλοκαιρινή περίοδο.
Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε καθημερινή βάση και από τη μεριά του ο Πρόεδρος δείχνοντας κατανόηση και αναγνωρίζοντας το έργο των Διασωστών απάντησε θετικά σε πρότασή μας να επισκεφτεί το ΕΚΑΒ Πιερίας και να βρεθούν διεξοδικά λύσεις.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                ΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews