ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/4/19

Το ΕΚΑΒ επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, Βίντεο


Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019
EKABNews

Επίσκεψη Νίκου Σταυρογιάννη στο ΕΚΑΒ Λαμίας
LamiaReport
Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2019


Επίσκεψη του Ν. Σταυρογιάννη στο ΕΚΑΒ και στην ΠΥ Λαμίας (video)
tvstar.gr

Γράφτηκε από τον/την Παναγιώτα Καρακούση

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας πραγματοποίησε, το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νίκος Σταυρογιάννης.

Ο κ. Σταυρογιάννης συναντήθηκε και συνομίλησε με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία της ενημέρωσης των πολιτών για την αποφυγή πυρκαγιών, ειδικά κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Λαμιέων βρέθηκε και στο ΕΚΑΒ Λαμίας, όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα της υπηρεσίας, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα εξακολουθεί να εργάζεται προς την κατεύθυνση προώθησης της επίλυσης των ζητημάτων και της καλής συνεργασίας με την Υπηρεσία.Πηγή: tvstar.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews