ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/4/19

Εγκατάσταση απινιδωτή στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας Άνδρου και σεμινάριο για τη χρήση του από το ΕΚΑΒΜ. Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019
EKABNews

Άλλη μία δωρεά απινιδωτή στους πολίτες της Άνδρου από ανώνυμο χορηγό. Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ στα παιδιά της ακαδημίας του Ανδριακού Ο.Φ. και στους προπονητές του συλλόγου.

Μετά την δωρεά απιδινωτή στον Σύλλογο Γυναικών Κορθίου Άνδρου, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο στον Όρμο για κάθε περίπτωση ανάγκης που θα παρουσιαστεί και αφορά την ενότητα Κορθιου, άλλος ένας απινιδωτής τοποθετήθηκε στο δημοτικό Στάδιο Άνδρου για την ασφάλεια όλων των αθλητών του Ανδριακού Ο.Φ. και μη.

Facebook
Μια πολύ σημαντική δράση πραγματοποιήθηκε εχτές σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Άνδρου Konstantinos Avgeris, τον αντιπρόεδρο και γενικό αρχηγό της ακαδημίας του Ανδριακου Ο.Φ. Γιάννης Μήλας Αθηνά Γρηγόρα και εμου.
Από σήμερα το δημοτικό στάδιο Άνδρου διαθέτει μόνιμα στις εγκαταστάσεις του φορητό απινιδωτή για την ασφάλεια όλων των αθλητών του Ανδριακού Ο.Φ. και μη, ο οποίος αγοράστηκε από ιδιώτη χορηγό, ανταποκρινόμενος στο αίτημα μου για την αγορά αυτού!!
Επιθυμία του ήταν να τηρηθεί η ανωνυμία του το οποίο είναι απόλυτα σεβαστό!!
Παράλληλα, με πρωτοβουλία της ακαδημίας μας, εχτές πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θέατρο Άνδρου εκτενές σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ - Αυγέρη Κων/νο και Περτέση Αντώνη στα παιδιά της ακαδημίας του Ανδριακού Ο.Φ. και στους παριστάμενους προπονητές του συλλόγου Dimos Magoulas και Δημητρης Τσορτανιδης.
Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου, την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Α. Κα Αθηνα Παπαδοπουλου Τσατσομοιρου για την παραχώρηση του δημοτικού θεάτρου και τις ενέργειες της "εν γένει" και φυσικά τον ιδιώτη χορηγό και φίλο για την πολύ ευγενική και άμεση ανταπόκρισή του.
Σκοπός της ακαδημίας μας είναι να δίνουμε στα παιδιά πέρα από τον αθλητισμό και "μαθήματα ζωής".!!!
Και όσοι ασχολούμαστε με την ακαδημία είμαστε υπερήφανοι για αυτό!!!

Facebook Dimos MagoulasAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews