ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/4/19

Παραδόθηκε το νέο ασθενοφόρο στο Π.Π.Ι. ΚέαςΠέμπτη, 4 Απριλίου 2019
EKABNews

Παραδόθηκε το νέο ασθενοφόρο στο Π.Π.Ι. Κέας
koinignomi.gr

Παραδόθηκε σήμερα έτοιμο για κυκλοφορία, από το Δήμο Κέας στις υπηρεσίες του Περιφερειακού Ιατρείου Κέας, το νέο ασθενοφόρο που αποκτήθηκε με χρηματική δωρεά των δωρητών Νικόλαου Λάσκαρη και Γεωργίας Ευσεβίου. Το νέο αυτό ασθενοφόρο το οποίο είναι εφοδιασμένο με όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που προβλέπεται από το ΕΚΑΒ αλλά και τις σύγχρονες ανάγκες διακομιδής ασθενών θα προστεθεί στο δυναμικό του Ιατρείου.

Το ασθενοφόρο αγοράστηκε από το Δήμο Κέας και διατέθηκε στο Υπουργείο Υγείας (2η Δ.ΥΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου) με συμβολαιογραφική πράξη, υπό τον όρο ότι θα είναι διαθέσιμο για τις ανάγκες του Ιατρείου της Κέας και μόνο. Η διαδικασία απόκτησης και διάθεσης διήρκησε 3,5 χρόνια περίπου, σε μία απίστευτη γραφειοκρατική ταλαιπωρία, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει ένα κακό δείγμα μελέτης από την κεντρική Διοίκηση.

«Τέλος καλό, όλα καλά» όμως! Ευχόμαστε να χρειαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο.

Ευχαριστούμε τους δωρητές και όσους ενεπλάκησαν στη διαδικασία απόκτησης και ιδιαίτερα τον πρώην Αντιδήμαρχο και σημερινό δημοτικό σύμβουλο, κύριο Γιώργο Πατητή, ο οποίος μαζί με το Δήμαρχο παρακολούθησε και επισκέφθηκε άπειρες φορές το Υπουργείο Υγείας και τις άλλες υπηρεσίες όπως επίσης, και τη Διοικήτρια της 2ης ΔΥΠΕ, κυρία Όλγα Ιορδανίδου, η οποία υποστήριξε με παρεμβάσεις όλη τη διαδικασία.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν, εκτός από το προσωπικό του Ιατρείου, και ο προϊστάμενο του Κλιμακίου Εθελοντών Πυροσβεστών Κέας, κύριος Νίκος Πουλάκης και το προσωπικό του Δήμου, οι οποίοι ενίοτε καλούνται να οδηγήσουν ένα ασθενοφόρο για διακομιδή, αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης του ΠΠΙ Κέας «Ο ΕΡΑΣΙΣΤΡΑΤΟΣ», κύριος Βαγγέλης Δεμένεγας.

Δημοσιεύτηκε 3/4/2019

Πηγή: koinignomi.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews