ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/4/19

Επίσκεψη Κ. Χατζηδάκη στο ΕΚΑΒ-Συνάντηση με το Σωματείο ΕργαζομένωνΤρίτη, 23 Απριλίου 2019
EKABNews

Με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ την Τετάρτη 17 Απριλίου στο γραφείο του σωματείου κατά την διάρκεια περιοδείας του στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ.
Η συνάντηση κράτησε 45 λεπτά και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θεσμικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι για τα οποία δήλωσε την στήριξη του καθώς και για την λειτουργία του ΕΚΑΒ σε πανελλαδικό επίπεδο.
Παραβρέθηκε και ο γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ Χρήστος Παπαναστάσης. 

Facebook Kostis Hatzidakis
Με τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ σήμερα. Συζητήσαμε για τα προβλήματά τους και για τα ελλείμματα του συστήματος, πιο μεγάλα, απ’ ό,τι φαίνεται, στην Αθήνα. Υγεία δεν είναι μόνον οι γιατροί. Είναι και οι διασώστες, οι νοσηλευτές, οι διοικητικοί. Κομβικής σημασίας για τον άνθρωπο η δουλειά τους. Τους ευχαριστούμε!


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews