ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/4/19

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ στην ΗγουμενίτσαΜ. Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
EKABNews

Facebook Δήμος Ηγουμενίτσας / Municipality of Igoumenitsa

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Α΄ Βοηθειών που διοργανώθηκε από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Κηφη Περδικας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Πέρδικας και το ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας, τη Μ. Τρίτη, 23 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Πέρδικας.

Οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων και αρκετά παιδιά, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τους μεταφέρουν τη γνώση για το πώς μπορούν να βοηθήσουν κάποιον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες που δίνονται σε μια επιληπτική κρίση, σε κατάσταση λιποθυμίας, σε αλλεργίες, σε πνιγμονή από ξένο σώμα καθώς και σε τσιμπήματα από έντομα και φίδια. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και έκαναν πρακτική εξάσκηση στην τοποθέτηση ατόμου σε πλάγια θέση ασφαλείας και στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Σε όλους όσους συμπλήρωσαν τις 4 ώρες εκπαίδευσης χορηγήθηκε βεβαίωση από το ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας.

Το ΚΕΠ Υγείας θα επαναλάβει το σεμινάριο και σε άλλες κοινότητες στο επόμενο χρονικό διάστημα.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews