ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/4/19

Δωρεά απιδινωτή στον Σύλλογο Γυναικών Κορθίου Άνδρου-Ευχαριστήριο


Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
EKABNews

Facebook βασω καραντζοπουλου Ανδρος

Ο Σύλλογος Γυναικών Κορθιου ευχαριστεί τον Ελευθέριο Πολέμη για την δωρεά ενός απινιδωτή στο σύλλογο μας που έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στον τομέα της πρόληψης κάνοντας επαναλαμβανόμενα σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα ΚΑΡΠΑ. Ο απινιδωτής θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο στον Όρμο για κάθε περίπτωση ανάγκης που θα παρουσιαστεί και αφορά την ενότητα Κορθιου.
Ευχαριστούμε το Εκαβ Άνδρου που πρόθυμα όλα αυτά τα χρόνια από την δημιουργία του συλλόγου ήταν κοντά μας κάνοντας τα σεμινάρια όπως δίνοντας και πιστοποίηση σε 20 άτομα από την περιοχή μας. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούμε τον Αυγέρη Κώστα του Εκαβ Άνδρου που βοήθησε και αυτός στο να αποκτήσει η περιοχή μας τον απινιδωτή!
Αχρείαστος να είναι και να μην έρθει ποτέ η ώρα για καθέναν συνάνθρωπο μας !!!About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews