ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/4/19

Στην Δομή προσφύγων της Αετόπετρας οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ ΣερρώνΔευτέρα, 22 Απριλίου 2019
EKABNews

Σέρρες: Στην Δομή προσφύγων της Αετόπετρας οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Σερρών (ΦΩΤΟ)
serraikanea.gr

Στο ξενοδοχείο Αετόπετρα βρέθηκαν οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Σερρών, προκειμένου να παραδώσουν μαθήματα πρώτων βοηθειών στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται εκεί. Τα SerraikaNea.gr μίλησαν με τον Επικεφαλής του ΕΚΑΒ Σερρών, Θωμά Γεροτζιάφα, ο οποίος - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στα θέματα του σεμιναρίου...

Κύριε Γεροτζιάφα, πόσο σημαντικό ήταν για σας το ότι είχατε την ευκαιρία παραδώσατε σεμινάριο πρώτων βοηθειών στους πρόσφυγες;

Είναι τιμή για εμάς η πρόσκληση που δεχθήκαμε από τους πρόσφυγες της δομής. Όλοι παρακολούθησαν το σεμινάριο με μεγάλο ενδιαφέρον.

Είχατε βοήθεια στην επιτυχή διεκπεραίωση του σεμιναρίου;

Με την βοήθεια της διερμηνέως της δομής το σεμινάριο έγινε κατανοητό από όλους, και στο τέλος φάνηκε στα πρόσωπα των προσφύγων.

Ποια ήταν τα θέματα του σημερινού μαθήματος πρώτων βοηθειών;

Η καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, τα λιποθυμικά επεισόδια, το σταμάτημα της αιμορραγίας, η πλάγια θέση ασφαλείας και γενικά η χρήση του ασθενοφόρου και του 166 από τους πρόσφυγες. Αρμόδιοι εκπαιδευτές, ήταν οι κύριοι Γεώργιος Γούσιος και Χαράλαμπος Βασιλειάδης.
Δημοσιεύτηκε 20/4/2019

Πηγή: serraikanea.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews