ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/5/19

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ) ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019
EKABNews


Αθήνα 06/05/2019
Αρ. πρωτ.: 109ΠΡΟΣ: Υπουργό Υγείας κο Ανδρέα Ξανθό
           Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κο Παύλο Πολάκη


ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ) ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019

Κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Υπουργείων Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Υγείας προβλέπονται 2.000 προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού για το 2019 στον χώρο της υγείας, γεγονός που θα ανακουφίσει σημαντικά την λειτουργία του ΕΣΥ και κατ΄επέκταση των νοσηλευτικών μονάδων και του ΕΚΑΒ.
Λέγεται όμως, ότι για το ΕΚΑΒ, προορίζονται μόνο 50 θέσεις (Διασώστες-Πληρώματα Ασθενοφόρου). Είναι προφανές ότι οι πραγματικές ανάγκες είναι πολλαπλάσιες καθώς εκτός από τις συνταξιοδοτήσεις των τελευταίων ετών υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που θεμελιώνουν  δικαίωμα σύνταξης τα επόμενα έτη και εργαζόμενοι με περιορισμούς λόγω προβλημάτων υγείας (φύση εργασίας διασωστών-πληρωμάτων ασθενοφόρου).
Ως εκ τούτου ζητάμε να ενημερωθούμε επίσημα εάν ισχύει κάτι τέτοιο.
Η πρόταση μας για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του ΕΚΑΒ, του μοναδικού δημόσιου οργανισμού παροχής προνοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες, είναι 150 θέσεις Διασωστών σε ετήσια βάση για μια πενταετία προκειμένου να υπάρχει ικανοποιητική παροχή των υπηρεσιών μας σε εθνικό επίπεδο.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας


Μαθιόπουλος Γεώργιος        Κιτσόπουλος ΑλέξιοςΚοινοποίηση: Πρόεδρος ΕΚΑΒ κος Π. ΤζανετήςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews