ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/19

Ανακοινώσεις του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019
EKABNews

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι –σσες , σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο μας εκφράζει την λύπη του για τις ενέργειες που είναι αναγκασμένο να κάνει για τις απολαβές των Συναδέλφων σε αλλότριες θέσεις εργασίες.
Οι βασικοί υπαίτιοι των ενεργειών αυτών είναι η Διευθύντρια μας κα Τσιούπα και ο Υπεύθυνος του Γρ. Προγραμμάτων κ. Μυλωνάς για την υπογραφή και την απολαβή αποδοχών που μόνο οι Διασώστες στην κίνηση πρέπει να απολαμβάνουν.
Οι αντιμετώπιση που έχουν οι συνάδελφοί μας Διασώστες της κίνησης σε σχέση με τους υγιείς που ασκούν αλλότρια καθήκοντα δεν είναι ίση και ο Υπεύθυνος του Γρ. Προγραμμάτων την ανισότητα αυτή με τις πράξεις του την διευρύνει όλο και περισσότερο
Δεν πάει άλλο «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» τον λόγο πλέον θα έχει ο οικονομικός εισαγγελέας και το Γεν. Λογιστήριο.    

                              
                                Για το Δ.Σ


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ


Με ανυπόγραφο και ανώνυμο έγγραφο καλούν τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης να δηλώσουν 2+1 εβδομάδες για το καλοκαιρινό πρόγραμμα. Όλη η Ελλάδα 3 εβδομάδες , στη Θεσσαλονίκη άλλο.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews