ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/5/19

Παράρτημα ΕΚΑΒ Καβάλας: Παρελήφθησαν 3 ασθενοφόρα δωρεά του TAPΤρίτη, 28 Μαΐου 2019
EKABNews

Δωρεά του TAP στο ΕΚΑΒ ΚΑΒΑΛΑΣ
proininews.gr

Παρελήφθησαν και ενσωματώθηκαν στο στόλο του 6ου Παραρτήματος ΕΚΑΒ, τρία (3)  ακόμη ασθενοφόρα-κινητές μονάδες, για τους τομείς Καβάλας-Δράμας και Σερρών, από τη δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ). Τα ασθενοφόρα-κινητές μονάδες (ΚΙΜ) διαθέτουν υπερσύγχρονο και εξειδικευμένο ιατρο-τεχνικό εξοπλισμό, για την αντιμετώπιση κάθε επείγοντος περιστατικού.

Η ΚΙΜ της Καβάλας διαθέτει επιπλέον το πλεονέκτημα μετατροπής σε ΚΙΜ νεογνών, καθώς διαθέτει υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα-φορείο, το οποίο ενσωματώνεται σε ειδική βάση, με αποτέλεσμα την πιστοποιημένη ασφάλεια διακομιδής. Ο πρόσφατος διορισμός δεύτερου ιατρού στο ΕΚΑΒ Καβάλας, προσθέτει επίσης τη δυνατότητα πληρέστερης στελέχωσης της κινητής μονάδας καθ’ όλο το 24ωρο.

Η εγκατάσταση συστημάτων ψηφιακών επικοινωνιών τύπου ΤΕΤΡΑ  στο Παράρτημα EKAB Καβάλας, το οποίο περιλαμβάνει ηλεκτρονική καταγραφή των κλήσεων, ψηφιακές επικοινωνίες τύπου  TETRA, έλεγχο στόλου οχημάτων και διάθεση στοιχείων στατιστικής, αναβαθμίζει το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στην Καβάλα. Στα πλαίσια του διασυνοριακού προγράμματος Ευρωπαϊκής Συνεργασίας INTERREG V-A Eλλάδα-Βουλγαρία 2014-2020, που πρωτοστάτησε ο τ. Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, κ. Κων. Καρακατσιανόπουλος.

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΕΚΑΒ ΚΑΒΑΛΑ

ΘΩΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣΠηγή: proininews.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews