ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/5/19

Με την διοικητή της 5ης ΥΠΕ συναντήθηκαν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019
EKABNews

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ θεσσαλίας για την συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ.  Νέστωρα Αντωνίου

Σήμερα στις 14-05-2019 και ώρα 13:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητή της 5ης Υ.Π.Ε. κ. Νέστωρα Αντωνίου με το Προεδρείο του Δ.Σ. του Σωματείου ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας, Πρόεδρο κ. Ιωάννη Γούλα, Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Μακρυγιάννη και Γραμματέα  κ. Ακριβή Σαράφη, μετά από αίτηση που κατατέθηκε εγγράφως στην 5η Υ.Π.Ε.

Το πρώτο θέμα της συνάντησης  ήταν η ενημέρωση για την εν εξελίξει Αποχή των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας από τις Δευτερογενείς Μεταφορές (Εξιτήρια-Επανεξετάσεις- Επιστροφές από ΤΕΠ).
Ο Διοικητής άκουσε τις απόψεις των μελών του Δ.Σ του ΕΚΑΒ - Θεσσαλίας ότι πρέπει να γίνουν προσλήψεις σε ανθρώπινο δυναμικό είτε από το ΕΚΑΒ είτε από τα Νοσοκομεία.
Συμφώνησε με τις απόψεις του Προεδρείου του Δ.Σ. του Σωματείου ΕΚΑΒ-Θεσσαλίας και δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει τις προτάσεις και τα αιτήματα στο Υπουργείο Υγείας.

Το δεύτερο θέμα ήταν η μεταφορά του Τομέα ΕΚΑΒ Τρικάλων από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται σήμερα σε υπόγειο χώρο του Γ.Ν. Τρικάλων.
Συμφώνησε και κατανόησε ότι πρέπει να παραμείνει ο  Τομέας  ΕΚΑΒ Τρικάλων  στο υπάρχων κτήριο και ότι θα κάνει τις απαραίτητες προσπάθειες προς το Γ.Ν. Τρικάλων και στους αρμόδιους φορείς ώστε να μην γίνει η μεταφορά του Τομέα ΕΚΑΒ Τρικάλων και να παραμείνει στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται σήμερα.       

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ                                       ΑΚΡΙΒΗ ΣΑΡΑΦΗ


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews