ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/5/19

Σουφλί: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Θράκης στο προσωπικό της 50ης Μ/Κ ΤαξιαρχίαςΠαρασκευή, 10 Μαΐου 2019
EKABNews

Σουφλί: Σημαντικότατο σεμινάριο από το ΕΚΑΒ Θράκης στο προσωπικό της 50ης Μ/Κ Ταξιαρχίας
inevros.gr

Στη Στρατιωτική Λέσχη Σουφλίου και μετά από πρωτοβουλία του Διοικητή της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας προγματοποιήθηκε δωρέαν σεμινάριο από το τμήμα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Θράκης στις 6 και 8 Μαΐου 2019
Το σεμινάριο αφορούσε την εκπαίδευση του προσωπικού σε ρεαλιστικές συνθήκες στις πρώτες βοήθειες, στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στην αντιμετώπιση πολυτραυματία.Πέρα από το τμήμα εκπαίδευσης, παρών ήταν και ο Διοικητής του ΕΚΑΒ Θράκης που πιστοποίησε με την παρουσία του τη σοβαρότητα του σεμιναρίου.

Τα στελέχη που συμμετείχαν στην παραπάνω εκπαίδευση θα λάβουν από το ΕΚΑΒ επίσημη πιστοποίηση παρακολούθησης του εν λόγω σεμιναρίου.

Συγχαίρουμε τον ιδιαίτερα ευαισθητοιημένο Διοικητή της 50ης Μ/Κ Ταξιαρχίας για αυτή την πρωτοβουλία που ήταν αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Δημοσιεύτηκε 9/5/2019Πηγή: inevros.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews