ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/5/19

«Είδος προς εξαφάνιση» τα γάντια στο ΕΚΑΒ 7ης ΠεριφέρειαςΠέμπτη, 9 Μαΐου 2019
EKABNews

Χωρίς γάντια το ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας
pbnews.gr

Τα γάντια, το βασικότερο μέσο προστασίας των Διασωστών του ΕΚΑΒ αλλά και των ασθενών, από μικρόβια και μεταδοτικές ασθένειες, είναι τους τελευταίους δύο μήνες «είδος προς εξαφάνιση», όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων E.K.A.B. 7ης Περιφέρειας.

Το Σωματείο αποδίδει σε «αδιαφορία, ανευθυνότητα, επιπολαιότητα, γραφειοκρατία» το γεγονός ότι δεν υπάρχουν γάντια στην αποθήκη και το προσωπικό αναγκάζεται να ζητιανεύει από τα Νοσοκομεία γάντια ή να τα πληρώνει από την τσέπη του.

«Αντί η διοίκηση, να μας κάνει υποδείξεις, να υποθάλπει τις κινητοποιήσεις μας, να κολλά ταμπέλες (τσιράκια), να παραπληροφορεί τους συναδέλφους για τους λόγους των κινητοποιήσεων καθώς και για τον υποτιθέμενο κίνδυνο (ιδιωτικοποίηση), να βάζει υπευθύνους να ζητάνε δηλώσεις για συμμετοχή στην αποχή, ας ασχοληθεί με το να λύνει σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοί της» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.


Πηγή: pbnews.gr

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews