ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/5/19

Κάλυψη εορταστικών εκδηλώσεων Αγ. Ιωάννου Ρώσου από το ΕΚΑΒ, ΒίντεοΤετάρτη, 29 Μαΐου 2019
EKABNews

Facebook Nikos Coccos
29/5//2019

Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή χιλιάδων χριστιανών, εορτάστηκε το διήμερο 26 και 27 Μαΐου 2019, η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου, στο Νέο Προκόπιο της Εύβοιας, όπου και φυλάσσεται το Άφθαρτο Ιερό Σκήνωμα, στο φερώνυμο προσκυνηματικό ναό.
Εκατοντάδες δε, ήταν οι προσκυνητές, ιδιαιτέρως νέοι, που με συγκλονιστική πίστη, διένυσαν περπατώντας απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων, από τη Χαλκίδα ή και τη Βόρειο Εύβοια, εκπληρώνοντας το «τάμα» τους, προς τον Όσιο Ιωάννη.
Το ΕΚΑΒ κάλυψε όχι μόνο το Ιερό Προσκύνημα αλλά και όλη τη διαδρομή με ασθενοφόρα και μία Μηχανή Ταχείας Ανταπόκρισης, καθ’ όλη τη διάρκεια των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων.

(ΕΚΑΒ) ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΩΣΟΥ 2019
Apostolos Damkalis

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐ 2019


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews