ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/5/19

Προσκλήσεις ενδιαφέροντος-Καλοκαιρινές καλύψεις για Αλιβέρι, Ιστιαία, Κάρυστο, Κύμη, Μυτιλήνη, Ρέθυμνο, Χαλκιδική και ΧίοΠαρασκευή, 31 Μαΐου 2019
EKABNews


ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών προγραμματίζεται εθελοντική μετακίνηση Πληρωμάτων Ασθενοφόρων-Διασωστών από τα Παραρτήματα του ΕΚΑΒ (εκτός της Κ.Υ.) για το χρονικό διάστημα Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο.

Οι προορισμοί θα είναι οι εξής :

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση σε Τομείς του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης (Χίο, Μυτιλήνη)
Αιτήσεις έως τις 05-06-2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση σε Τομείς Παραρτήματος ΕΚΑΒ Ηρακλείου
Αιτήσεις έως τις 03-06-2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση σε Τομείς Παραρτήματος ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης
Αιτήσεις έως τις 03-06-2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση σε Τομείς Παραρτήματος ΕΚΑΒ Αθήνας
Αιτήσεις έως τις 07-06-2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Στην αίτηση θα αναγράφεται τηλέφωνο επικοινωνίας, το Παράρτημα και ο Τομέας στον οποίο ανήκει ο υπάλληλος, ο επιθυμητός προορισμός και το χρονικό διάστημα. Η υπηρεσία θα καταβάλλει προσπάθεια για τη διαμονή και την διατροφή των συμμετεχόντων. Η κάλυψη θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα από υπαλλήλους του ΕΚΑΒ οι οποίοι θα διαθέτουν κατάλυμα στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Ν.4336/2015 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4486/07-08-2017, η ημερήσια αποζημίωση δαπάνης διατροφής θα καταβληθεί, εφόσον οι μετακινήσεις του κάθε υπαλλήλου δεν υπερβαίνουν τα ετήσια όρια τα οποία προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, από τη Διεύθυνση στην οποία ανήκει ο κάθε υπάλληλος. Οι αρμόδιες Διευθύνσεις στις οποίες ανήκουν οι μετακινούμενοι υπάλληλοι, είναι υπεύθυνες για την τήρηση των ανωτέρω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΝΕΤΗΣΔείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews