ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/5/19

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου από το ΕΚΑΒ ΆρταςΣάββατο, 25 Μαΐου 2019
EKABNews

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε στις  21/05/2019 για 4 δασκάλους, 22 μαθητές της Δ΄ τάξης, 15 μαθητές της Ε΄ τάξης και 25 μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Άρτας στο  Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου Άρτας από διασώστες του ΕΚΑΒ Τομέα Άρτας.

Το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε αφορούσε θέματα  υποστήριξης των  λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, τη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, την αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή  Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά  περιστατικά.


Facebook ΕΚΑΒ ΑΡΤΑΣ
Νεοχώρι Άρτας 21 Μαϊου.... 60 παιδιά της Δ, Ε, ΣΤ με τους δασκάλους τους εκπαιδεύτηκαν στις πρώτες βοήθειες. Όλοι εντυπωσιασμένοι. Τα παιδιά σώζουν ζωές!!!About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews