ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/5/19

Κέρκυρα: Ξανά λειτουργικός ο απινιδωτής του ΕΚΑΒ στην Εθνική Τράπεζα
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019
EKABNews

Ξανά λειτουργικός ο απινιδωτής του ΕΚΑΒ στην Εθνική Τράπεζα.
corfutvnews.gr

Τοποθετήθηκε και πάλι στην θέση του ο απινιδωτής που είχε δωρίσει ο Σύλλογος Ελληνογερμανικής Φιλίας στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας.

Ο απινιδωτής δεν είναι στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Υγείας, αλλά του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, το οποίο αποφάσισε να τον εγκαταστήσει σε εξωτερικό χώρο για να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε αυτόν και να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος σε περίπτωση ζωής και θανάτου.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ επιθυμεί να ευχαριστήσει πολύ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεκτάριο και την Ι.Μ. Κέρκυρας, που έχει σταθεί αρωγός διαχρονικά, αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο Κέρκυρας για το δεύτερο ζευγάρι ηλεκτροδίων.

Δημοσιεύτηκε 28/5/2019

Πηγή: corfutvnews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews