ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/5/19

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών ομάδων πληθυσμού και ένστολων του Δήμου Πύλου από το ΕΚΑΒΚυριακή, 5 Μαΐου 2019
EKABNews

Facebook EKAB KALAMATAS
Ένα επιτυχημένο διήμερο εκπαίδευσης ομάδων πληθυσμού και ένστολων του Δήμου Πύλου, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Τρίπολης με εκπαιδευτές από την Αθήνα ,το Ναύπλιο, την Τρίπολη και την Καλαμάτα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου Πύλου.
Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση για τέτοιου είδους δράσεις στο μέλλον ανοιχτές στο κοινό.
Ευχαριστούμε πολύ.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Καλά αυτά δε γίνονται πουθενά..... σεμινάρια-εκπαιδευσεις από το Παράρτημα της Τρίπολης;;; Τώρα πραγματικά το ότι ο Κος Διευθυντής ξεκούνησε από την πολυαγαπημένη του καρέκλα θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο!!!! Τώρα θα μου πεις το πλατύ χαμόγελο της φωτογραφίας που αποσκοπεί....... πιστεύω πως υπάρχει απάντηση:1ον Είναι χαρούμενος που κατάφεραν άλλοι να οργανώσουν αυτού του είδους τις εκπαιδευτικές ημερίδες, πράγμα που δε μπόρεσαν Αυτός και οι Άξιοι συνεργάτες του να κάνουν μέχρι σήμερα.....2ον είναι χαρούμενος γιατί πήγε στην Πύλο που είχε να την δει από την εποχή των Ναυμαχιών. 3ον Βρήκε παρέα μικτή φυσικά και θα ανταποδώσει την φιλοξενία με ζεστή καυτή ζουμερή με πετσούλα παραδοσιακά ψημένη γουρουνοπούλα..... άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι Μέντορας σε κάτι τέτοια....Ρε τι άλλο θα δούμε!!!! Πάντα μας φτιάχνει την διάθεση ο Διευθυντάρας σας!!!!!!Σε καλό του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews