ΕΙΔΗΣΕΙΣ

31/5/19

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών από το ΕΚΑΒ Αθήνας σε φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019
EKABNews

Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ

Τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ Αθήνας, επισκέφθηκαν το διήμερο 30 &31 Μαίου 2019, τελειόφοιτοι προπτυχιακοί αλλά και μεταπτυχιακοί φοιτητές, του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, οι φοιτητές εκπαιδεύτηκαν στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση αλλά και στην αντιμετώπιση τραύματος - παθολογικών περιστατικών, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες.

Και ναι, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα, πως ο συνδυασμός της υπάρχουσας γνώσης με την απόκτηση των σχετικών πρακτικών δεξιοτήτων, μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά, ιδιαίτερα στο προνοσοκομειακό επίπεδό... Και όλα αυτά προς όφελος του πάσχοντος πολίτη...

Και βέβαια, στο τέλος του προγράμματος...η καθιερωμένη αναμνηστική selfie, με τις αυριανές και αυριανούς νοσηλευτές!!!
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews