ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/5/19

Καταγγελία για αυταρχική συμπεριφορά του Δ/νη ΕΚΑΒ ΚοζάνηςΠέμπτη, 23 Μαΐου 2019
EKABNews
ΘΕΜΑ: Καταγγελία για αυταρχική συμπεριφορά του Δ/νη ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Κ. Πρόεδρε,

Στις 19-5-2019 ζητήθηκε από το ΕΚΑΒ Κοζάνης διακομιδή ασθενούς από το Μαμάτσειο Γ.Ν. Κοζάνης προς Γ.Ν. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό ήταν άνευ συνοδείας ιατρού και ζητήθηκε  η μεταφορά του για  «περαιτέρω μεθόδευση και αντιμετώπιση από γναθοχειρουργό», και σαν τρόπο μεταφοράς ανέφερε τροχήλατο.
Το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ Κοζάνης ενημέρωσε τον θεράπων ιατρό ότι οι εργαζόμενοι και μέλη του σωματείου μας είναι σε κινητοποίηση από 06-05-2019 Και μέχρι 20-05-2019 που αφορά ¨Αποχή από δευτερογενείς μεταφορές¨.
Ο δούρειος ίππος όμως βρέθηκε. Ο Δ/ντης μας με δική του εντολή ζήτησε να πραγματοποιηθεί  η διακομιδή, όπως και έγινε «Άνευ συνοδείας γιατρού!».
Πληροφορηθήκαμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό προσήλθε με ιδιωτικό μέσο για εκτίμηση. Μετά από δύο 24ωρα  περίπου από το συμβάν του τραυματισμού του, ορίστηκε ραντεβού με συγκεκριμένο γιατρό στο Παπανικολάου. Η κλινική του εικόνα, πέραν  του τραύματος της κάτω γνάθου, «-περιπατητικός  δεν έχρηζε μεταφοράς με ασθενοφόρο» αυτή ήταν γνώμη άλλου γιατρού από την ίδια κλινική. Τελικά ο επιμελητής γιατρός αφού απείλησε και πίεσε τις συναδέλφους στο Τ/Κ απευθύνθηκε στον Κύριο Δουλγεράκη.
Καταγγέλλουμε τον Δ/ντη του ΕΚΑΒ Κοζάνης ότι δρα απεργοσπαστικά,  υπερέβη τα εσκαμμένα , καθώς και εναντίον του σκοπού του ΕΚΑΒ. Πέραν του ότι παραβίασε το νόμιμο δικαίωμα των εργαζομένων, έθεσε σε κίνδυνο την επιχειρησιακή λειτουργία του Ε.Κ.Α.Β. στερώντας ένα ασθενοφόρο από τους πολίτες της περιοχής για περιστατικό που σε καμία περίπτωση δεν ήταν επείγον. Και μάλιστα σε μία μέρα μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων  με δεκάδες εκδηλώσεις στην ευρύτερη περιοχή και αυξημένη επισκεψιμότητα και λόγο Κυριακής.
Το Σωματείο μας επιφυλάσσεται για όλες της νόμιμες ενέργειες εις βάρος του κ. Δουλγεράκη Μιχαήλ Δ.ντη του ΕΚΑΒ Κοζάνης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ΘΩΜΑΣ                                                    ΧΡΗΣΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews