ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/5/19

Ενημέρωση για οικονομικά θέματα από το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒΤετάρτη, 15 Μαΐου 2019
EKABNews

Αθήνα 15-05-2019
Αρ. πρωτ: 116

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφισσες-οι,

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ στην οποία ενημερωθήκαμε για την έγκριση της τροποποίησης προϋπολογισμού του ΕΚΑΒ από το Υπουργείο Υγείας για το οικονομικό έτος 2019 (περαιτέρω οικονομική ενίσχυση της υπηρεσίας).

Μετά την εξέλιξη αυτή σας ενημερώνουμε ότι:

Οι πρόσθετες αμοιβές Μαρτίου 2019 θα καταβληθούν στο τέλος του μήνα.

Η δαπάνη για την προμήθεια στολής εστάλη σήμερα στην επίτροπο για υπογραφή. Αναμένεται η καταβολή της στο τέλος του μήνα ή το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Για την καταβολή των εκτός έδρας μετακινήσεων συστάθηκε ομάδα εργασίας ως γραφείο με αντικείμενο μόνο τα εκτός έδρας με σκοπό την επίσπευση των διαδικασιών ώστε μέσα στο επόμενο δίμηνο να καταβληθεί μέρος των αποζημιώσεων έτους 2018.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος     Κιτσόπουλος ΑλέξιοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews