ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/5/19

Βέροια: Η Αστυνομία μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο ελλείψει ασθενοφόρουΠαρασκευή, 24 Μαΐου 2019
EKABNews

Βέροια: Η Αστυνομία μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο ελλείψει ασθενοφόρου
verianet.gr


Η Αστυνομία αναγκάστηκε να μεταφέρει περιστατικό στο Νοσοκομείο Βέροιας ελλείψει ασθενοφόρου.

Το συμβάν έγινε πρωί της Παρασκευής σε φαρμακείο της Βέροιας όπου κλήθηκε αναγκαία η μεταφορά ασθενούς στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό αναδεικνύει ακόμη μια φορά το πόσο δίκαιο έχουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ όταν κατ' επανάληψη έχουν τονίσει την ανάγκη στελέχωσης της υπηρεσίας με προσωπικό και εξοπλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωινό της Παρασκευής όταν συνέβη το περιστατικό, για όλη την Ημαθία υπήρχαν διαθέσιμα δυο ασθενοφόρα, από τα οποία το ένα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για διακομιδή ασθενούς στο ΑΧΕΠΑ, ενώ το άλλο είχει ήδη επιληφθεί σε περισσότερα από 10 περιστατικά.

Η συνδρομή της Αστυνομίας αποδείχτηκε καταλυτική, για την αντιμετώπιση του περιστατικού αλλά ακόμη μια φορά εγείρονται ερωτήματα και τίθενται ζητήματα για την υφιστάμενη επάρκεια της υπηρεσίας του ΕΚΑΒ σε ότι αφορά τη στελέχωση και τον εξοπλισμό του.

Πηγή: verianet.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews