ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/5/19

Ενημέρωση των μαθητών του Δημ.Σχολ.Βελβεντού από τους εκπαιδευτές-διασώστες του ΕΚΑΒ ΚοζάνηςΤετάρτη, 22 Μαΐου 2019
EKABNews

Ενημέρωση των μαθητών του Δημ.Σχολ.Βελβεντού από τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Κοζάνης
gikas-daskalos.blogspot.com

Ενημέρωση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Βελβεντού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου από τους διασώστες -εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Κοζάνης. Οι μαθητές έμαθαν τις πρώτες βοήθειες  που μπορούν να προσφέρουν σε κάποιον φίλο ή μεγαλύτερο, σε περίπτωση ατυχήματος.  Έμαθαν τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση αιμορραγίας, ρινορραγίας, εγκαύματος, κακώσεις οστών, τσιμπήματα από φίδι ή μέλισσα, ηλεκτροπληξία και πνιγμονή.
Η όμορφη παρουσίαση με απλό τρόπο, οι μικρές ιστορίες και η πρακτική, κράτησαν το ενδιαφέρον των μαθητών για περισσότερο από μιάμιση ώρα.
Στη συνέχεια οι μαθητές είδαν από κοντά τα μηχανήματα που υπάρχουν μέσα σε ένα ασθενοφόρο.
Ευχαριστούμε πολύ τους διασώστες- εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Κοζάνης για τα όσα χρήσιμα έμαθαν στους μαθητές μας. Ανανεώσαμε το ραντεβού για την επόμενη σχολική χρονιά για μια ενημέρωση, αυτή τη φορά για εκπαιδευτικούς και γονείς.

Δημοσιεύτηκε 20/5/2019


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews