ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/5/19

Ευχαριστήριο του ΓΕΛ Βελλάς Ιωαννίνων στο ΕΚΑΒ για το εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειώνΤετάρτη, 22 Μαΐου 2019
EKABNews

ΓΕΛ Βελλάς Ιωαννίνων: Το ΕΚΑΒ 7ης Περιφ. Εκπαίδευσε Τους Μαθητές
epirus-tv-news.gr

Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά τον Δ/ντή ΕΚΑΒ 7ου περιφερειακού  παραρτήματος κ. Παπαδιώτη Βασίλειο, τον νοσηλευτή και  υπεύθυνο γραφείου εκπαίδευσης κ. Κήττα Δημήτριο και τους εκπαιδευτές- διασώστες πληρωμάτων ασθενοφόρων κ. Μάργαρη  Ελένη, κ.Σιώλο Χρήστο, κ. Παπαθωμά Αθανάσιο που με προθυμία και ευγένεια αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας για ενημέρωση σε θέματα πρώτων βοηθειών και άμεσης αντιμετώπισης άλλων προβλημάτων την Πέμπτη 16  Μαΐου 2019.
Η παρουσία των ανωτέρω θεμάτων στο χώρο της σχολικής μας μονάδας έγινε με πληρότητα, επαγγελματισμό και ανέδειξε τη μεγάλη διάθεση των ανδρών και γυναικών του ΕΚΑΒ για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο γεγονός πολύ σημαντικό
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος διδασκόντων, οι μαθητές, το διοικητικό προσωπικό.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews