ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17/5/19

Χίος: Εκνευρισμένος πατέρας ξέσπασε στο ασθενοφόρο και στους Εκαβίτες, Βίντεο


Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019
EKABNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής ΕΚΑΒ Χίου του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Δημήτρης Μπακλούς

Εκνευρισμένος πατέρας ξέσπασε στο ασθενοφόρο και στους εκαβίτες
Alithia MME

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐ 2019

Ο εκνευρισμός ενός 40χρονου πατέρα Αλβανικής υπηκοότητας, προκάλεσε επίθεση σε εργαζόμενο του ΕΚΑΒ, βλάβη σε ασθενοφόρο και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη του από την αστυνομία.
Όλα ξεκίνησαν στις 12.00 περίπου το μεσημέρι, σε ένα από τα σχολεία του Βουνακίου, όταν για άγνωστους λόγους λιποθύμησε 10χρονος μαθητής.
Οι Δάσκαλοι ειδοποίησαν τους γονείς του και το ΕΚΑΒ, που σύμφωνα με την καταγραφή  συμβάντων έφθασε στο σχολείο σε 8 λεπτά.
Προφανώς ο χρόνος φάνηκε αιώνας στον πατέρα, που έφθασε πρώτος, με αποτέλεσμα να εκνευριστεί και στην κυριολεξία εκτός εαυτού επιτέθηκε αρχικά στον συνοδηγό διασώστη και στην συνέχεια άρχισε να γρονθοκοπεί το μπροστινό τζάμι του ασθενοφόρου, με αποτέλεσμα στην ουσία να το θέσει εκτός λειτουργίας.

Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews