ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/5/19

Δέσμευση Ξανθού για επίλυση προβλημάτων του ΕΚΑΒΠέμπτη, 9 Μαΐου 2019
EKABNews

Δέσμευση Ξανθού για επίλυση προβλημάτων του ΕΚΑΒ
taxydromos.gr

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό πραγματοποίησε η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ.Βασιλική Αυγέρη με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού στην Καρδίτσα, όπου περιόδευσε σε δομές Υγείας της περιοχής αλλά και στο ΕΚΑΒ Καρδίτσας, ενώ συναντήθηκε και με τους εργαζόμενους.

Στο ευχάριστο κλίμα συνεργασίας, ο Υπουργός ενημερώθηκε από την διευθύντρια του ΕΚΑΒ για την προσφορά του κοινωνικού έργου του ΕΚΑΒ προς τους πολίτες της περιοχής και άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα του παραρτήματος που αφορούν στις ελλείψεις προσωπικού και ασθενοφόρων.

Ο κ.Ξανθός συνεχάρη την κ. Αυγέρη και τους εργαζόμενους για το αναγνωρισμένο έργο του ΕΚΑΒ και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού με κάλυψη των κενών θέσεων στον κλάδο υγείας, ενώ δεσμεύτηκε για την επίλυση όλων των θεμάτων.

Πηγή: taxydromos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews