ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/5/19

Δελτίο τύπου του Σωματείου ΕΚΑΒ Ημαθίας για τις κινητοποιήσειςΠαρασκευή, 3 Μαΐου 2019
EKABNewsΒέροια 03 Μάη 2019

Το σωματείο μας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΠΕΚΑΒ αρχόμενης από τη Δευτέρα 06-05-2019 έως την Δευτέρα 20-05-2019.

Οι λόγοι της κινητοποίησης είναι:
1) Η εμμονή της διοίκησης να τοποθετεί Διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου σε διοικητικές ή άλλες ειδικότητες με αποτέλεσμα να μειώνεται η δυναμική των ασθενοφόρων και να διακινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
2) Η εμμονή της διοίκησης να δίνει εντολές σε Διασώστες να εκτελούν αλλότρια καθήκοντα άλλων ΝΠΔΔ (νοσοκομεία) και όχι του ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα να μειώνεται η επιχειρησιακή δυναμική του ΕΚΑΒ και να απειλούνται ανθρώπινες ζωές.
3) Η εμμονή της διοίκησης να δίνει εντολές σε Διασώστες για να εκτελούν αλλότρια καθήκοντα προς όφελος ιδιωτικών κλινικών με αποτέλεσμα το οικονομικό όφελος ιδιωτών με κρατικά μέσα, συν την επιχειρησιακή αποδυνάμωση του ΕΚΑΒ.

Η κινητοποίηση θα έχει τη μορφή αποχής από τις δευτερογενής μεταφορές ασθενών, δηλαδή: Εξιτήρια- Επιστροφές από ΤΕΠ-Επανεξετάσεις

Το ποσοστό ασφαλείας κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων ορίζετε το 100% των ασθενοφόρων της κάθε βάρδιας και θα εξυπηρετεί όλα τα επείγοντα περιστατικά.

Ο                                                                Ο  

Πρόεδρος                                       Γραμματέας

Παπαστεργιόπουλος Φ.                     Παπαναστασίου Α.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews