ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/5/19

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Προσωπικό του ΟΤΕ από το ΕΚΑΒ Άρτας – Ευχαριστήρια επιστολή
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
EKABNews

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε στις 20/05/2019 (απόγευμα)  για 32 άτομα - Προσωπικό του Τεχνικού και Εμπορικού καταστήματος του ΟΤΕ Άρτας στο κτίριο του ΟΤΕ στην Άρτα από διασώστες του ΕΚΑΒ Τομέα Άρτας.
Το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε αφορούσε θέματα  υποστήριξης των  λειτουργιών πνευμόνων και καρδιάς, τη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, την αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς και την παροχή  Α΄ Βοηθειών σε επείγοντα παθολογικά  περιστατικά.
Μετά το πέρας του σεμιναρίου χορηγήθηκε στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης

Facebook ΕΚΑΒ ΑΡΤΑΣ
Την Δευτέρα 20 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Άρτας στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Άρτας. Η συνεργασία μας όπως και η φιλοξενία τους ήταν άψογη!About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews