ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/5/19

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Βλαχιώτη από το ΕΚΑΒ Μολάων και Σπάρτης
Τρίτη, 7 Μαΐου 2019
EKABNews

Facebook Katerina Michelakou

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Βλαχιώτη σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ! 

Ευχαριστούμε πολύ τους διασώστες του ΕΚΑΒ Μολάων και Σπάρτης για το χρόνο τους και την άψογη συνεργασία και το Δημοτικό Σχολείο Βλαχιωτη για τη διάθεση της αίθουσας!

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Να υποθέσουμε ότι ήταν και ο Κος Διευθυντής του παραρτήματος Τρίπολης εκεί αλλά θα ήταν απασχολημένος σε εύρεση καταστήματος εστίασης καλής (μπουζοπούλας) που λένε αν θυμάμαι καλά, οι Σπαρτιάτες ή πράγμα που δε θέλει να πιστεύει κανείς μας ότι δε παρευρέθηκε γιατί δε είχε κανένα συμφέρον από τους παρευρισκόμενους........Εεεε κύριε Μπακόπουλε γιατί τα σεμινάρια φέρνουν πιο κοντά τους ανθρώπους!!!!Κάτι βρε παιδί μου σαν τη διαφήμιση της cosmote connecting People!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews