ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/5/19

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών φοιτητές του τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής από το ΕΚΑΒ ΑθήναςΔευτέρα, 20 Μαΐου 2019
EKABNews

Facebook Εκπαίδευση ΕΚΑΒ
Μια πρώτη γνωριμία με τον «μαγικό» κόσμο της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, είχαν οι φοιτητές-φοιτήτριες του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Υπηρεσίας, την Τετάρτη, 16 Μαΐου 2019.
Μέσα σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, παρουσιάστηκαν τα πρωτόκολλα εξασφάλισης αεραγωγού, αντιμετώπισης καρδιοαναπνευστικής ανακοπής, πνιγμονής από ξένο σώμα και εκτίμησης- αντιμετώπισης τραύματος. Στο δε προαύλιο χώρο, έγινε παρουσίαση εξοπλισμού των ασθενοφόρων βασικής και εξειδικευμένης φροντίδας, καθώς και μιας Μοτοσυκλέτας Ταχείας Ανταπόκρισης.
Ελπίζουμε οι αυριανοί Νοσηλευτές, να αγαπήσουν το επείγον όσο το αγαπάμε εμείς και να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται, για να στελεχώσουν τα ΤΕΠ των νοσοκομείων καθώς και όλες τις δομές που έρχονται σε επαφή με τον αιφνιδίως πάσχων ασθενή.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews