ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/6/19

Παραλαβή του βραβείου «Πολίτης της Χρονιάς» από την Ένωση του Ευρωπαϊκού Αριθμού Επειγόντων 112 (ΕΕΝΑ-112)


Στην φωτογραφία το τιμώμενο πρόσωπο Μαχμούτ Μούσα, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Παναγιώτης Τζανετής και ο Πρόεδρος της Ένωσης για τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Επείγουσας Κλήσης (ΕΕΝΑ) και Δ/ντης Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Δημήτριος Πύρρος


Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019
EKABNews

Παραλαβή του βραβείου «Πολίτης της Χρονιάς» από την Ένωση του Ευρωπαϊκού Αριθμού Επειγόντων 112 (ΕΕΝΑ-112)

Στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων 112 που έχει θεσπίσει η Ένωση του Ευρωπαϊκού Αριθμού Επειγόντων 112 (European Emergency Number Association - ΕΕΝΑ-112), το φετινό βραβείο «Πολίτης της Χρονιάς» απονεμήθηκε στον κ. Μαχμούτ Μούσα, ο οποίος το βράδυ της 23 Ιουλίου 2018 έσωσε με το αλιευτικό του σκάφος 73 ανθρώπους που κινδύνευαν στη φωτιά στο Μάτι.

Ο κ. Μαχμούτ Μούσα δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην επίσημη τελετή απονομής των βραβείων που έγινε στις 10 Απριλίου 2019 στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της ΕΕΝΑ. Παρέλαβε το βραβείο σήμερα από τον Πρόεδρο της Ένωσης για τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Επείγουσας Κλήσης (ΕΕΝΑ) και Δ/ντη Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ  κο Δημήτριο Πύρρο, στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Βασιλίσσης Σοφίας 2, Αθήνα.

Στην τελετή παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κος Παναγιώτης Τζανετής. 

Περισσότερες πληροφορίες
•Για τα Βραβεία 112 του 2019 – https://bit.ly/2W3mtgx
•Για την ΕΕΝΑ – https://eena.org
•Για το 112 στην Ελλάδα – www.112sos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews