ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/6/19

ΠΟΕΔΗΝ: Με απόφαση της 2ης ΥΠΕ το ΚΥ Μεγάρων από 18/6/2019 κάνει ωράριο Τράπεζας



Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
EKABNews



ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Με απόφαση της 2ης ΥΠΕ από 18/6/2019 κάνει ωράριο Τράπεζας

Το Κέντρο Υγείας Μεγάρων ήταν ανοικτό όλες τις ημέρες 24 ώρες το 24ωρο. Εξυπηρετούσε χιλιάδες πολίτες της περιοχής και έκτακτα περιστατικά. Από 18/6/2019 λειτουργεί ως Τράπεζα με απόφαση της Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ. Ωράριο 8πμ έως 3 το μεσημέρι λόγω έλλειψης ιατρών. Σαββατοκύριακο κλειστό τελείως.
Έμεινε μόνο μία γενική γιατρός η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας. Πως να καλύψει τις εφημερίες; Τρείς γενικοί γιατροί λείπουν με αναρρωτική άδεια αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας. Το πρόβλημα το γνωρίζει η Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ από τον Σεπτέμβριο 2018 με αλλεπάλληλα έγγραφα της Διευθύντριας χωρίς να κάνουν τίποτα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η μοναδική γενική γιατρός εφημέρευε από την περασμένη Πέμπτη ως την Δευτέρα 17/6/2019 χωρίς να φύγει ούτε λεπτό από το Κέντρο Υγείας.
Πώς να αντέξει;
Τη λύση που βρήκαν στο Υπουργείο είναι να βάλουν λουκέτο στο Κέντρο Υγείας απόγευμα, νύκτα και τα Σαββατοκύριακα. Όχι να φέρουν γιατρούς!!!
Και μετά λένε ότι μεταρρυθμίζουν την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη.
Δείτε την απόφαση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ



Πηγή: poedhn.gr




About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews