ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/6/19

Διασώστες στο ΕΚΑΒ μέσω Δ.Υ.Πε (24 μήνες σύμβαση) – Σήμερα ο επανέλεγχος των δικαιολογητικών για την πρόσληψη τουςΔευτέρα, 10 Ιουνίου 2019
EKABNews

Διασώστες στο ΕΚΑΒ μέσω Δ.Υ.Πε (24 μήνες σύμβαση) – Σήμερα ο επανέλεγχος των δικαιολογητικών για την πρόσληψη τους

Όσοι διασώστες δεν κρίθηκαν διοριστέοι κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών τους π.χ. ληγμένο δίπλωμα οδήγησης, θα πρέπει σήμερα και αύριο να επικοινωνήσουν με τις ΥΠΕ προκειμένου να διευθετήσουν τους λόγους απόρριψής τους. Η προθεσμία είναι μέχρι σήμερα το μεσημέρι... 

Οι κενές θέσεις Διασωστών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (24 μήνες) 
Διαδικασία πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου
Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής loipoepikouriko.moh.gov.gr υπεβλήθησαν αιτήσεις  για την πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού Διασωστών στο ΕΚΑΒ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (24 μήνες) μέσω Δ.Υ.Πε
Το ΕΚΑΒ μόλις εξασφάλισε την πίστωση  απέστειλε αίτημα έγκρισης του επικουρικού προσωπικού στις Δ.Υ.Πε, οι οποίες με την σειρά τους μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν τοποθέτησαν το εγκεκριμένο προσωπικό κατά σειρά προτίμησης από τους ηλεκτρονικούς καταλόγους. 
Όσοι διασώστες δεν κρίθηκαν διοριστέοι κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών τους π.χ. ληγμένο δίπλωμα οδήγησης, θα πρέπει σήμερα και αύριο να επικοινωνήσουν με τις Δ.Υ.Πε προκειμένου να διευθετήσουν τους λόγους απόρριψή τους. Η προθεσμία είναι μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Εξαίρεση του ΕΚΑΒ από την αναστολή προσλήψεων
Λόγω της σημαντικής καθυστέρησης από το ΚΕΕΛΠΝΟ στην σύναψη συμβάσεων μέσω του προγράμματος PHILOS (105 διασώστες κυρίως σε νησιωτικές περιοχές), της μη έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων της 5Κ/2018 αλλά και του περιορισμένου χρόνου ο οποίος δόθηκε στις ΥΠΕ, το ΕΚΑΒ θα αντιμετωπίσει δυσλειτουργία σε πολλές περιοχές λόγω της έλλειψης προσωπικού. Το πρόβλημα θα διογκωθεί κυρίως σε νησιά του Αιγαίου.

Θα πρέπει λοιπόν το ΕΚΑΒ να εξαιρεθεί από την αναστολή των προσλήψεων προσωπικού κατά το χρονικό διάστημα που προηγείται των εθνικών εκλογών, όπως έχει γίνει άλλωστε και στο παρελθόν.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews