ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/6/19

Η ΠΟΕΔΗΝ για τις Εφημερίες Νοσοκομείων 2ης ΥΠΕ χωρίς βασικά Ιατρικά Μηχανήματα και τους χαλασμένους ΑξονικούςΠέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
EKABNewsΕφημερία Νοσοκομείων 2ης ΥΠΕ
χωρίς βασικά Ιατρικά Μηχανήματα
Νοσοκομείο Νίκαιας χωρίς Αιμοδυναμικό, χαλασμένοι Αξονικοί, Μαγνητικοί κ.α.
Καθυστερεί η διάγνωση θεραπείας και κινδυνεύουν τα έκτακτα περιστατικά


Σήμερα εφημερεύει το Νοσοκομείο της Νίκαιας. Δεν λειτουργεί το αιμοδυναμικό εργαστήριο. Έχει βλάβη ο Στεφανιογράφος εδώ και ένα μήνα. Όλο το καλοκαίρι δεν θα λειτουργήσει. Καρδιολογικά περιστατικά από Ασπρόπυργο – Κερατσίνι και άλλες περιοχές του Πειραιά της Δυτικής Αττικής διακομίζονται στη Νίκαια με το ΕΚΑΒ για εκτίμηση, πρώτες βοήθειες και από εκεί σε άλλα Νοσοκομεία της Αττικής. Η καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή τους.
Χθες εφημέρευε το Ασκληπιείο Βούλας και το Θριάσιο. Στο Ασκληπιείο δεν λειτουργεί αξονικός εδώ και μία εβδομάδα επειδή γίνεται εγκατάσταση άλλου. Στο Θριάσιο είχε βλάβη από την προηγούμενη εφημερία της Παρασκευής 21/6/2019 και φτιάχτηκε το μεσημέρι χθες, ενώ η εφημερία ξεκίνησε το πρωί.
Τα δύο εφημερεύοντα Νοσοκομεία της Δυτικής Αττικής και Πειραιά την Παρασκευή 21/6 και χθες στην εφημερία τους δεν διέθεταν Αξονικό Τομογράφο. Η καθυστέρηση στη διάγνωση βάζει σε κίνδυνο έκτακτα περιστατικά.
Το Αττικό Νοσοκομείο εφημέρευε την Δευτέρα 24/6/2019 χωρίς να λειτουργεί ο Αξονικός και το Ακτινολογικό Μηχάνημα του ΤΕΠ. Έκτακτα περιστατικά έκαναν τον κύκλο του Νοσοκομείου (400 μέτρα) για να κάνουν Αξονική και ακτινογραφίες. Χωρίς επαρκή αριθμό τραυματιοφορέων και με μεγάλη ταλαιπωρία για τους ασθενείς. Ακόμη είναι χαλασμένα.
Αττικό Νοσοκομείο χωρίς Μαγνητικό τομογράφο.
3 ½ χρόνια χαλασμένος ο Μαγνητικός τομογράφος.
Η κατάσταση στα Νοσοκομεία δεν φτιάχνεται με λόγια. Χρειάζονται επενδύσεις σε εξοπλισμό και υποδομές.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή: poedhn.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews