ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/6/19

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας
Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019
EKABNews


Συνάδελφοι, 

Το τελευταίο διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες δυσάρεστων και απαράδεκτων για την υπηρεσία μας περιστατικών (εξώδικο, αναφορές κ.α.). Ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με ανεύθυνες και μη σύννομες συμπεριφορές καθώς  και με το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να μας καταστήσουν υπόλογους για τη δική τους ανευθυνότητα. Το σωματείο  εργαζομένων του ΕΚΑΒ, όμως, είναι αποφασισμένο να μην δεχτεί καμία ενέργεια που θίγει την υπηρεσία μας και μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συνανθρώπων μας. Όλοι οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ δουλεύουμε με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας, γι’ αυτό και η παράθεση, από ορισμένους, αναληθών, ανακριβών και διαστρεβλωμένων γεγονότων δεν μας αγγίζει και δεν μπορεί να μας φοβίσει.
ΔΕΝ δεχόμαστε να αμφισβητήσει κανείς  τον επαγγελματισμό μας, ΔΕΝ δεχόμαστε  απειλές και εκφοβισμούς και το κυριότερο ΔΕΝ δεχόμαστε καμία προσβολή στην προσωπικότητα και στην επαγγελματική μας υπόσταση.
Πρώτο μέλημά μας, ως εργαζομένων στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, είναι ο πολίτης. Ως εκ τούτου, όποιος με τις ενέργειές ή τις παραλείψεις του διακινδυνεύει την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των συνανθρώπων μας ή θίγει με οποιονδήποτε τρόπο το κύρος της υπηρεσίας και την εύρυθμη λειτουργία της, θα μας βρίσκει απέναντί του και επιφυλασσόμαστε σε κάθε περίπτωση  για την  άσκηση κάθε νόμιμου δικαστικού ή εξώδικου μέσου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΡΒΑΣ                               ΠΕΤΡΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews