ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/6/19

ΠΟΕΔΗΝ: Προεκλογικά ρουσφέτια στο Υπουργείο Υγείας χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειεςΠέμπτη, 13 Ιουνίου 2019
EKABNews


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠροεκλογικά ρουσφέτια στο Υπουργείο Υγείας χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες.
Απέσπασαν ως υγειονομικό Επιθεωρητή στο ΣΕΥΥΠ τον Διευθυντή Ιατρό της ΜΕΘ Παίδων του Αττικού Νοσοκομείου και κλείνει η μονάδα

Τις τελευταίες ημέρες το Υπουργείο Υγείας κατάντησε Γραφείο Εξυπηρέτησης Ρουσφετιών ΣΥΡΙΖΑ. Μετατάξεις υπαλλήλων Νοσοκομείων προς τις Κεντρικές Υπηρεσίες των Υγειονομικών Περιφερειών, μετακινήσεις, αποσπάσεις προς άγραν ψήφων και μάλιστα μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.
Έως χθες Τρίτη μία ημέρα μετά την προκήρυξη των εκλογών αναρτώνται σωρηδόν στη Διαύγεια μετατάξεις, προσλήψεις, μετακινήσεις, αποσπάσεις. Προφανώς με αριθμούς πρωτοκόλλου προγενέστερους όπως προκύπτει από τις αποφάσεις που αναρτώνται.
Πρωτοφανή φαινόμενα.
Να αναρτώνται στη Διαύγεια μετατάξεις, αποσπάσεις, μετακινήσεις σε προεκλογική περίοδο.
Για την εξυπηρέτηση υμετέρων δεν υπολογίζουν ούτε τις ζωές ασθενών και μάλιστα παιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο. Μετά κόπων και βασάνων άνοιξε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων 4 κλινών. Η μοναδική στη Δυτική Αττική Πειραιά και νήσων.
Θυμηθείτε στο Αττικό Νοσοκομείο τα μηχανήματα της κλειστής ΜΕΘ Παίδων που σκούριαζαν επί σειρά ετών στις ζελατίνες.
Με την Απόφαση του Υπουργού 3/6/2019 μεταξύ των 58 υπαλλήλων που αποσπώνται στο ΣΕΥΥΠ αποσπάσθηκε ως Υγειονομικός Επιθεωρητής και ο Διευθυντής Ιατρός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Αττικού Νοσοκομείου. Απομένουν δύο γιατροί (ένας μόνιμος, ένας επικουρικός) γι’ αυτό και η Μονάδα κλείνει.
Πάνω από τη ζωή των παιδιών τα ρουσφέτια. Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή που επέλεξε ήταν παράνομη κατά τα 2/3 (Γεωργόπουλος, Ιορδανίδου).
Σας κοινοποιούμε 12 μετατάξεις υπαλλήλων από Νοσοκομεία που αδειάζουν από Διοικητικούς Υπαλλήλους προς την Κεντρική Υπηρεσία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας με ημερομηνία 10/6/2019 (Διαύγεια). Την απόσπαση του γιατρού στο ΣΕΥΥΠ. Μετατάξεις με ημερομηνία 10/6 (Διαύγεια 11/6/2019 και 12/6/2019)ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ                   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣΔείτε τις Αποφάσεις στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ


Πηγή: poedhn.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews